inloggen

Piramime VZW 45jaar

Beste leden, 

 

We willen uw aandacht even op Piramime VZW, de vereniging, vestigen.

Nog niet zo lang geleden hebben we feest gevierd. Het gebouw was jarig.
Maar wist u dat Piramime vzw langer bestaat? Dit jaar exact 45 jaar!
Al 45 jaar zijn verschillende afdelingen verenigd onder 1 koepel.

In die 45 jaar is er heel wat veranderd. Er zijn afdelingen verdwenen maar ook afdelingen bijgekomen. Gezichten veranderen. Piramime vzw heeft een geschiedenis. Die willen we u graag vertellen bij een receptie om de verjaardag van de vereniging te vieren. 

Er zullen foto's, boeken, verslagen van vroeger en minder vroeger tentoongesteld worden. Sommigen zullen herinneringen ophalen maar de jonge leden kunnen een kijkje nemen in de geschiedenis van de vzw. Uiteraard hoort daar een gebaartje bij.

We nodigen u en u partner dan ook uit voor de receptie met glaasjes en hapjes.

Graag verwachten we u op zaterdag 11 oktober 2014 in ons vertrouwde lokaal. De deuren gaan open om 17u.
Stipt om 18u zal de nieuwe voorzitter een welkomstwoordeje gebaren. Maar we laten nog anderen hun verhaal vertellen. Wie dat zullen zijn laten we u graag zien op zaterdag 11 oktober 2014.

U bent niet verplicht om u inte schrijven. De deuren van Piramime staan open voor de leden! Maar om organisatorische redenen zouden we het fijn vinden als u ons laat weten of u deelneemt aan de receptie. Een mailtje naar info@piramime.be volstaat. Uiteraard kan u ook een seintje geven aan Jan, Ludo Daniel of aan mij. 

Graag tot dan! 

Geert Dirickx
Secretaris Piramime VZW
E-mail: secretaris@piramime.be