inloggen

Paul De Weerdt voorzitter af na 30 jaar!

Paul De Weerdt heeft zaterdag 22 februari 2014 zijn laatste vergaderingen als voorzitter van Piramime vzw in goede banen geleid. Zoals hij dat de voorbije 30 jaar gedaan heeft.
Meer dan 100 mensen waren aanwezig om het momentum mee te maken.
Het ontmoetingscentrum voor doven en slechthorenden uit de Kempen en daarbuiten is onder zijn leiding een vaste waarde geworden voor vele mensen, jong en oud.
Dagelijks zette hij zich in voor de goede werking van de vzw.
Het zal wennen worden voor iedereen en in de eerste plaats voor Paul zelf.
Als voorzitter pendelde hij jarenlang tussen Heist-Op-Den-Berg en Turnhout om voor de afdelingen en haar leden te zorgen.
Het is geen afscheid want we zullen Paul nog vaak zien bij de activiteiten van de afdelingen.
Alleen zal de eerste deur, na de voordeur, die hij opent de ingang van de grote zaal zijn. De deur van het secretariaat mag hij rustig voorbij wandelen.
We hopen natuurlijk dat hij af en toe nog eens komt kijken.
Paul, hartelijk bedankt!
We mogen natuurlijk ook niet vergeten dat er achter elke man ook een sterke vrouw staat. Onze dank gaat dan ook uit naar Laurette!

Jan Verhoeven neemt de fakkel over.
De voormalige voorzitter van Jeugdclub De Kempen zal zijn ervaringen goed kunnen gebruiken.
Jan Verhoeven, afkomstig uit Grobbendonk maar wonende in Sint-Katelijne-Waver, neemt vanaf vandaag de fakkel over van Paul De Weerdt..
Daarmee is de 30-jarige jongeman de 4de ex-voorzitter van Jeugdclub De Kempen die in het Dagelijks Bestuur van Piramime treedt.
Samen met Ludo Geerinckx (Penningmeester), Daniel Walbers en Geert Dirickx (secretaris), allen voorzitter geweest van JCDK, zal Jan verder werken aan Piramime, haar afdelingen en de leden.
Van harte welkom, Jan!